Vabilo na tradicionalno jesensko kartiranje flore

Vabimo vas, da se v soboto, 5. oktobra 2024, udeležite tradicionalnega jesenskega kartiranja flore.
Tokrat se bomo odpravili kartirat v slabo obdelan kvadrant v spodnji dolini Sopote, ki ima slavno botanično lokaliteto Svibno, najvišji vrh je malo čez 1000 metrov visoka Sveta Marija, na območju pa najdemo sotesko Sopote in Škratovo dolino, ki se spusti na 200 metrov nadmorske višine. Dan bi zaključili s kosilom v gostišču Celestina.
Točen zaključek kartiranja je težko napovedati in se bomo dogovarjali sproti na terenu. Za vsak primer je dobro imeti s seboj malico iz nahrbtnika.

Zbirno mesto je ob 10h pri cerkvi na Svibnem (46.06541809127812,
15.098505189336365). Če boste krenili iz Ljubljane, je do tja približno 1 ura. Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite na spodnji mail in poleg dopišite, ali imate prosto mesto v avtu oziroma ali potrebujete prevoz, da vas povežemo.

Vse prijave pošljite na mail: matejapol@gmail.com do petka, 4. 10. 2024 do 10. ure (gsm Mateja 041 791 007).
Naj vas še obvestimo, da se bo za kosilo pobiral prispevek v višini 10 evrov po osebi, ostali del stroškov obroka pa bo pokrilo društvo.
Kartiranje bo vodil dr. Nejc Jogan.
V primeru slabega vremena bomo kartiranje prestavili na drug termin, zato spremljajte
elektronsko pošto.

Vabljeni in lep pozdrav!